Practical info

Acem Travels to India Saturday, 31 October to Saturday, 14 november 2020

This practical information is in Norwegian. The English version.

Pris: Ca. NOK 25.500. Endelig pris er ennå ikke helt avklaret, da avtaler med hoteller ikke er klare.  Avgiften inkluderer alt på programmet som beskrevet her. (Det tas forbehold om valutaendringer og endringer i avgifter/skatter.)

 • Lørdag 31. oktober samles vi på vårt hotell i New Delhi. Det er enkel ankomst fra flyplassen. Rett etter man kommer ut av tollen betaler man for en Pre-paid taxi til hotellet. Turen tar ca. 45 minutter og koster ca. 60-70 kroner.
 • Om morgenen søndag 1. november reiser vi i gode busser til retrettstedet i Himalaya.
 • 6 dager retrett i Acem-meditasjon ledet av Are Holen, Acems stifter.
 • Innkvartering på enkeltrom under retretten, ellers dobbeltrom.
 • Full pensjon (laktovegetabilsk mat).
 • Transport i gode busser og biler.
 • Utflukter og inngangspenger til severdigheter.
 • Sightseeing i Delhi.
 • Fly til og fra Delhi er IKKE inkludert i prisen. På den måten kan hver enkelt skaffe mye rimeligere billetter. Vi kan hjelpe til med gode råd og hjelp for reisen til og fra India. Det kan også være at flere ønsker å reise sammen. Har du spørsmål, kontakt Acem.
 • Valgfrie utflukter til f.eks. Taj Mahal, og Bharatpur fulglereservat betales ekstra av den enkelte. Vi kan ordne opplegg.
 • For ekstra betaling kan enkeltrom på rundreisen og i Delhi være mulig avhengig av antall påmeldte. Interesserte bes ta kontakt med Acem for å avklare nærmere.
 • Det kan bli mindre justeringer i programmet for å gjøre opplegget enda bedre.

Depositum: Antall deltagere på reisen er begrenset. Endelig påmelding vil skje ved betaling av ikke-refunderbart depositum NOK 10.000. Rekkefølge for påmelding skjer etter dato for betalt depositum.

Påmelding: Send en epost til Acem Travels og be om informasjon.

Restbeløp: Full betaling av restbeløp må skje senest 12. august 2020.

Hvem kan delta: Alle som har lært Acem-meditasjon og som ønsker å langmeditere på retretten.

Reiseleder: Torbjørn Hobbel, meditasjonslærer i Acem.

Leder av meditasjonsretretten: Are Holen, Acems stifter.

Reiseforsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring. I tilfelle du må avlyse reisen pga av sykdom osv, må eventuelt din reiseforsikring dekke tapt innbetaling av turen.

Kursspråk: Engelsk. Veiledingsgrupper også på skandinaviske språk.

Klima: På retrettstedet i the foothills of Himalaya (ca 500 moh) og i Delhi er det i november gjerne behagelig norsk sommertemperatur, men det kan være noe kjølig om natten. Høyere opp i fjellene kan nettene være kalde. Ha derfor med varme klær.

Visum til India: Ordnes av hver enkelt deltager. Sjekk disse to alternativene: Indian Visa Online eller BLS International Services.

Vaksiner for besøk i India: Sjekk med din fastlege i god tid før avreise.

Tidsforskjell: India ligger i november 4 timer og 30 minutter foran Skandinavia.

Shopping i India: Svært gode muligheter for gode kjøp. Det gjelder bl a tradisjonelle indiske varer, som tepper, kunsthåndverk, tekstiler, klær. Også vestlige klær osv kan kjøpes til rimelig pris. Vi anbefaler at man særlig handler i Delhi mot slutten av turen, og gode tips vil bli gitt.